logo
Nákupný košík




Info
+
+
E-Shop - produkty
+
+

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.victory-knife.sk bude zaobchádzať s Vašimi osobnými údajmi dôverne a zodpovedne.

Nižšie uvedené vyhlásenie o ochrane údajov Vám poskytne informácie o tom, ako sa s údajmi zaobchádza.

Údaje, ktoré nám poskytnete, sú po prijatí objednávky uložené výlučne na serveri victory-knife.sk a v žiadnom prípade nie sú prístupné tretím stranám, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

Predávajúci oznamuje kupujúcemu, že v súlade s ust. § 15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4  Zákona o ochrane osobných údajov pri spracúvaní osobných údajov kupujúceho sa predpokladá, že osobné údaje kupujúceho budú poskytnuté a sprístupnené nasledovným tretím stranám, resp. okruhu príjemcov:


Slovenská Pošta, a.s., Partizánska cesta 9,  97599 Banská Bystrica 1, IČO 36 631 124, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa, Vložka číslo:  803/S

Direct Parcel Distribution SK s.r.o., Technická 7, 82104 Bratislava, IČO: 35 834 498,  zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel:  Sro, Vložka číslo:  26367/B


Predávajúci od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje:

- v prípade fyzickej osoby (súkromná osoba): titul, meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa.

- v prípade právnickej osoby (firma): názov firmy, titul, meno a priezvisko zodpovednej osoby, adresa sídla firmy, adresa doručenia tovaru, telefónne číslo, e-mailová adresa.

Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky (administratívneho spracovania Vašej objednávky, pre účely tvorby a archivácie daňových dokladov a chod internetového obchodu victory-knife.sk)

Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré má spracované v bezpečnostnej smernici.

V zmysle zákona č. 428/2002 Zb. z. o ochrane osobných údajov prevádzkovateľ internetového obchodu victory-knife.sk sa zaväzuje, že osobné údaje, ktoré poskytne kupujúci prostredníctvom objednávkového formulára nebudú bez súhlasu vlastníka týchto údajov akokoľvek poskytnuté tretej osobe a nepoužije zverené osobné údaje na komerčnú ponuku nesúvisiacou s propagáciou tohto internetového obchodu. Súčasne sa zaväzuje k tomu, že na prianie zákazníka kedykoľvek jeho osobné dáta vymaže zo svojej databázy.

Užívatelia by si mali byť vedomí skutočnosti, že niektoré informácie o užívateľoch môžu byť automaticky zbierané v priebehu štandardných operácií nášho serveru (napr. IP adresa užívateľovho počítača) a taktiež pri použití cookies (malé textové súbory, ktoré sa ukladajú na užívateľovom počítači a server podľa nich dokáže rozpoznať užívateľa, ktorý ho už raz navštívil a potom zaznamenávať jeho správanie a podľa toho napríklad prispôsobiť design a obsah alebo lepšie zameriavať reklamné kampane). Cookies nie sú programy, ktoré by mohli spôsobiť škodu na užívateľovom  počítači. Väčšina prehliadačov ponúka možnosť neakceptovať cookies - niektoré sekcie stránky však nebudú bez povolených cookies fungovať korektne.

Každý návštevník našej webovej stránky  jej využívaním prehlasuje, že bol oboznámený s týmto prehlásením o ochrane osobných údajov.







© Copyright 2014 www.victory-knife.sk | Tvorba web stránok

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
SÚHLASÍM